Story of a Home

Story of a Home: În vizită la Camelia Șucu

Finalul lunii iunie ne aduce un nou Story of a Home by Storia.ro & A List Magazine, iar de această dată ne aflăm în vizită acasă la Camelia Șucu – fondatoarea unor business-uri precum ClassIN, Natuzzi sau Iconic Health, cu o carieră de peste 20 de ani în zona de antreprenoriat și business și care reprezintă un style icon atunci când vine vorba de design interior. Pătrundem într-o casă unde atenția la detalii, lumina caldă și obiectele de design inedite se întâlnesc la tot pasul.

Familia este nucleul în jurul căruia Camelia a gândit alegerea locuinței, amenajarea spațiului și criteriile de funcționalitate ale obiectelor. Și, așa cum orice familie are nevoie de atenție și grijă, regăsim în amenajarea casei elemente ce oferă confort, obiecte de suflet ce nu pot fi înlocuite, precum canapeaua ce o însoțește pe Camelia de 10 ani sau patul, despre care primim un sfat important atunci când vine vorba despre alegerea acestuia.

Urmează și alte povești. Fii cu ochii pe canalul Storia.ro de Youtube și pe A List Magazine, pentru a descoperi cum arată casele vedetelor.

Ultima editare: 16 iunie 2020
Back to top button