Cartiere

3 oferte de vile spațioase din București sub 100.000 euro pe care le vei găsi de vânzare pe Storia

Cum ar fi să îți începi diminețile de vară servind cafeaua pe o terasă la umbră, cu picioarele goale în iarba pe care ai tuns-o cu o seară înainte, alături de un pahar cu suc proaspăt stors din fructele tale preferate? Iar apoi să poți pleca la muncă, încărcat de energie și stare de bine? Dar cine și-ar permite să locuiască la casă în București, te-ai putea întreba? Probabil doar cine a moștenit vreo locuință, ți-ai putea răspunde, sau cineva care are foarte mulți bani. Nimic mai neadevărat, pentru că piața imobiliară din capitală are oferte pentru toți cumpărătorii, așa că nu va trebui să spargi o bancă ca să îți poți permite să locuiești în propria ta casă.

Am strâns pentru tine cele mai bune oferte pe care le poți găsi pe Storia.ro în secțiunea de vânzare de case a site-ului, cu proprietăți sub 100.000 euro care sunt gata să te primească. Iată cum poți fi mai aproape de visul tău de a te bucura de propriul tău spațiu verde ideal pentru meditație sau un grătar alături de prieteni în zilele libere.

Vilă cochetă cu 4 camere direct de la proprietar – 76.900 euro

Case de vanzare

Începem prezentarea celor mai bune oferte de case spațioase sub 100.000 euro cu aceasta, care pare să fie excelentă. Pentru mai puțin de 77.000 euro te poți bucura, alături de familie, de o vilă cu patru camere, dispuse pe două nivele și care măsoară 140 de metri pătrați. Vei locui singur în curte și vei avea la dispoziție o grădină gata amenajată, cu suficient spațiu pentru a putea parca două mașini. Vila este situată în comuna Berceni, adică vei avea de parcurs până în București doar 3 kilometri. Astfel, te vei putea recrea, beneficiind de liniștea pe care orașul nu are cum să o ofere, dar vei fi și foarte aproape de punctele tale de interes. 

Gradina vila

Vilă spațioasă cu 4 camere în zona Metalurgiei – 95.000 euro

Vila spatioasa

Nu ne-am putut hotărî ce ne place mai mult, verdele crud al gazonului din curtea acestei case sau finisajele prezentate în pozele ofertei. În sectorul 4 te așteaptă să o vizionezi această vilă întinsă pe o suprafață de 109 metri pătrați dispuși pe două nivele și un pod de 42 metri pătrați, pe care ai putea să îl organizezi ca o cameră pentru copil sau una pentru musafiri. Construcția este foarte rezistentă, fiind realizată din beton, și izolată termic. Te poți muta aici în cel mai scurt timp pentru că are trase toate utilitățile de care ai putea avea nevoie. 

Vile Bucuresti

Casa este organizată astfel: la parter te va întâmpina un living spațios cu acces la grădina de 75 metri pătrați, bucătăria și o baie de serviciu. Etajul adăpostește cele trei dormitoare, fiecare cu ieșire la balcon, dar și două băi. Pentru 95.000 euro vei primi și un loc de parcare, ca să îți poți lăsa mașina în siguranță de fiecare dată când termini o zi grea. Vila face parte dintr-un ansamblu rezidențial supravegheat video în permanență, deci liniștea și ordinea vor fi la ele acasă. 

Vilă la preț de apartament – 75.000 euro

Vila la pret de apartament

Cine a spus că îți trebuie mulți bani ca să-ți permiți să locuiești la casă în București? De pildă, această ofertă este mai mult decât tentantă pentru că are atât de multe de oferit la o sumă foarte avantajoasă. O casă cu 4 camere care se întinde pe o suprafață de 100 de metri pătrați este ceea ce ți se potrivește dacă ai o familie care numără patru membri. Vila se bucură de finisaje superioare, pe care le vei întâlni atât la interior, cât și la exterior. Stilul nou, în rând cu trendurile dictate de designerii momentului, te va atrage foarte mult.

Vila cu terasa

Te vei putea bucura de un living spațios la parter, o bucătărie mare, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna, dar și o baie de serviciu. La etaj, casa are trei dormitoare și o baie, dar și un spațiu generos de depozitare în pod. Ridicată în 2017 din cărămidă porotherm, construcția se află pe un teren pe care îl vei putea folosi după bunul plac, pentru că vei fi singur în curte.

 

Acestea, dar și multe alte oferte avantajoase, le vei găsi pe Storia.ro, indiferent dacă ești în căutarea unui apartament sau a unei case de vânzare sau de închiriat, în București sau în oricare alt oraș din țară.

Ultima editare: 16 iunie 2020

Cristina Pop

Pasionată de cifre și scris în aceeași măsură, Cristina a reușit să își construiască o viață care o face fericită. Îi place să petreacă timp de calitate alături de oameni care o inspiră. E de părere că nu doar cei care ne înconjoară ne fac viața mai bună, ci și spațiile amenajate creativ, așa că pasiunea pentru design interior a venit firesc și o explorează și prin scris.
Back to top button