Ansambluri rezidențiale

Patru apartamente de vânzare în Cluj sub 100.000 de euro de care te vei îndrăgosti!

Clujul a fost dintotdeauna un oraș care a atras deopotrivă studenți, persoane în căutarea unui loc de muncă bine plătit sau antreprenori cu viziune. Cu un magnetism aparte și pentru cei care sunt în căutarea unui oraș cu o viață de noapte activă, orașul de pe Someș a fost caracterizat ca fiind „cel mai primitor oraș din Europa” de către cei mai mulți dintre oamenii de presă care l-au vizitat vreodată. Aparent, în Cluj totul se întâmplă la un alt nivel, energia locuitorilor este una care îndeamnă pe oricine să zâmbească și nimic nu te poate deranja din toate cele câte poți întâlni pe străzile urbei ardelene. Dacă vrei să guști din viața unui oraș în care uiți deseori că e în România, poate ai vrea să afli că piața imobiliară de aici este una foarte dezvoltată și ai o mulțime de anunțuri imobiliare din care poți alege.

Ne-am gândit să îți facem munca mai ușoară și să îți aducem mai aproape oferte atractive pentru apartamente de vânzare cu trei camere sub 100.000 euro din Cluj. Iată unde te poți muta de mâine!

Apartament la doi pași de Iulius Mall – 96.000 euro

Dacă fugi de periferie și cauți o locuință gata să te primească, poate această ofertă va fi cea mai potrivită pentru tine. Un apartament cu trei camere din cartierul Gheorghieni, la câțiva pași de Iulius Mall. Finisată modern și mobilată cu bun gust, această locuință a trecut recent printr-o renovare și este ideală pentru o familie. Balconul mare, de 8 metri pătrați, completează de minune suprafața apartamentului, care este de 60 de metri pătrați. Vei putea beneficia de un living spațios, un dormitor matrimonial, o cameră a copilului și o bucătărie atent utilată. 

Vei fi mereu în siguranță și confort, pentru că proprietatea este dotată cu o ușă metalică puternică, aparat de aer condiționat și centrală termică, așa că nu vei depinde de vecinii tăi în niciun fel. Pereții sunt recent zugrăviți cu vopsea lavabilă, iar geamurile sunt securizate cu trei straturi de termopan. Proprietarul acceptă mai multe metode de plată, așa că nu rata această ofertă foarte bună!

 

Apartament complet mobilat în zona Iris – 74.000 euro

Un apartament cochet, situat la etajul 1 din 2, te așteaptă să-l vizionezi în cartierul Iris. Un avantaj deloc de trecut cu vederea este acela că locuința este amplasată într-o vilă cu doar șase apartamente, ceea ce înseamnă că nu vei mai avea probleme atunci când se defectează liftul sau nu va mai trebui să-ți faci probleme când nu știi de la care vecin se aude muzica tare. Fiind vorba de un imobil atât de micuț, tu și restul proprietarilor vă veți putea administra mult mai bine cheltuielile. 

Apartamentul are trei camere dispuse pe o suprafață de 52 de metri pătrați și vine la pachet cu un garaj de 24 de metri pătrați în care îți poți lăsa în siguranță mașina sau îți poți depozita lucrurile. Mai mult decât atât, te vei putea bucura de o curte interioară de 70 de metri pătrați, amenajată foarte primitor.

 

Interiorul apartamentului este complet finisat și mobilat, iar camera copilului este amenajată pentru ca micuțul tău să se adapteze cât mai repede după mutare.

 

Apartament confort 1 în Mănăștur – 95.900 euro

Ofertele de apartamente cu 3 camere sub 100.000 de euro continuă cu o locuință de 65 de metri pătrați confort 1. Dacă îl cumperi, vei putea beneficia de două băi, un balcon spațios și o bucătărie generoasă, în care să iei masa alături de familie.

 

Locuința este situată la etajul 1 într-un imobil cu 4 etaje, în zona Mănăștur și vine la pachet cu un loc de parcare și o boxă la subsolul blocului. Iarna nu vei avea grija facturilor mari la întreținere, pentru că geamurile din termopan și centrala termică proprie vor ține frigul la distanță. Pe hol, pardoseala este din marmură, iar în băi și în bucătărie vei găsi gresie și faianță moderne. Livingul este foarte primitor, la fel ca restul casei, și este ideal pentru serile alături de prieteni.

Apartament nemobilat la parter – 96.000 euro

Dacă îți dorești să locuiești cât mai aproape de natură, însă nu îți permiți o casă, această ofertă este ideală pentru tine! Pe strada Paris, la cinci minute de Piața Mihai Viteazu, s-a scos la vânzare un apartament foarte spațios chiar la parterul unei case. Asta înseamnă că în câteva secunde poți lua contact cu iarba și aerul curat și nu va trebui să îți faci griji în privința locurilor unde ai putea să te relaxezi de câte ori ai ocazia pentru că vei sta foarte aproape de parcuri cu mult spațiu verde, alei și copaci, dar și un loc de joacă pentru copii. Vei avea parte de un acoperiș nou, centrală termică, parchet laminat și cabină de duș într-un spațiu complet renovat și gata să te primească. 

Mai mult decât atât, în interiorul curții vei putea beneficia de două locuri de parcare, pentru ca și mașina ta să fie în siguranță pe timpul nopții, dar și a posibililor oaspeți pe care i-ai putea avea. 

Dacă îl vei alege pe acesta, vei beneficia de 75 de metri pătrați nemobilați, pe care îi poți întrebuința așa cum îți dorești. Cele două băi vor fi mai mult decât suficiente pentru o familie. 

 

Cele patru oferte prezentate mai sus sunt o mică parte din cele peste 2.000 de anunțuri imobiliare pe care le poți găsi pe Storia.ro pentru apartamente de vânzare cu 3 camere sub 100.000 euro. Alege-le pe cele care îți plac și cumpără-ți casa visurilor în Cluj sau oriunde în țară!

Ultima editare: 16 iunie 2020
Back to top button