Orașe

Top cele mai frumoase apartamente de inchiriat la mare

Vara este din nou aici. Si, cum cu totii ne dorim o vacanta relaxanta pe litoral, inchirierea unui apartament, in regim hotelier sau pe o perioada mai lunga de timp, reprezinta o optiune de luat in calcul.

Pe Storia.ro gasesti peste 500 de anunturi de inchiriere a apartamentelor pe litoralul Marii Negre, in statiuni si in orase, pentru orice vacanta ai planui si in orice buget. Poti inchiria apartamente sau camere in regim hotelier la preturi incepand de la 22 de euro (circa 100 RON), sau, daca alegi o perioada mai lunga de timp, poti opta pentru apartamente cu preturi de la 200 de euro pe luna. Tot ce trebuie sa faci este sa suni si sa alegi perioada dorita!

Camere in statiuni cu vederi spre mare sau direct pe plaja, penthouse-uri cu panorame superbe, proprietati de lux pentru gusturi rafinate, toate se gasesc in oferta Storia.ro. Am ales doar cateva dintre cele mai frumoase locuri pe care le poti numi acasa, in vacanta.

Garsoniera de lux in statiunea Mamaia. Situata intr-un bloc nou, construit in 2015, din Mamaia, garsoniera beneficiaza de mobila de lux si o vedere superba spre mare. Este situata la etajul 4 (din 8), are o suprafata de 40 mp si poate fi inchiriata pe perioade mai lungi. Datorita amplasamentului langa zona urbana a statiunii, ai in apropiere toate facilitatile, de la banci si farmacii, la terase si baruri pentru seri de neuitat.

Apartament de lux in Constanta. Situat in zona costiera a orasului Constanta, la etajul 3 (din 5), apartamentul are 3 camere si o suprafata totala de 120 mp. Este complet utilat si mobilat, are o vedere superba la mare si, printre dotari, beneficiaza de jacuzzi. Datorita amplasarii in oras, beneficiaza de toate facilitatile locuirii in oras, fiind aproape de zonele turistice ale orasului Constanta.

Apartament de lux Constanta

Penthouse cu 3 camere – Aruba Residence. Apartamentul este situat la ultimul etaj (3) al cladirii Aruba Residence, din Mamaia Nord, langa Resortul de Lux Phoenicia, cu vedere frontala la mare. Toate detaliile si finisajele au fost atent alese si gandite de o ehipa de designeri si artisti cu renume pentru a-i aduce un stil unic. Linia de mobilier este facuta pe comanda si lucrata manual special pentru acest apartament nou, in care nu s-a locuit niciodata. Apartamentul are o suprafata de 170 mp si o terasa de generoasa, de 32 mp.

Apartament la mare

Apartament cu 5 camere in Mamaia. Este situat intr-o cladire noua (construita in 1995) si are o suprafata de 190 mp, cu patru dormitoare si un living tip open space si cu doua terase cu vedere catre mare si lac. Blocul este exclusivist, fiind dotat cu o piscina comuna la etajul superior si locuri de parcare subterane, iar contractele se semneaza numai pe perioade mai lungi.

Apartament cu doua camere in Summerland. Apartamentul are doua camere si o suprafata de 60 mp, fiind situat in zona Mamaia Summerland, langa cluburile si plajele cele mai prestigioase ale statiunii. Proprietatea poate fi inchiriata in regim hotelier, fiind complet utilata si mobilata. Situata la etajul 6 din 8, ofera o panorama superba asupra zonei costiere a Statiunii Mamaia.

Apartament spatios

Duplex cu 7 camere in Constanta. Amplasat in zona peninsulara a municipiului Constanta, apartamentul are 7 camere si o suprafata de 310 mp. Beneficiaza de 4 dormitoare, 4 bai si 4 balcoane inchise, toate la etaj, fiind complet utilat si mobilat. Asezarea in zona peninsulara aduce in oferta apropierea de Portul Tomis, de Cazinou, de zona istorica a orasului, dar si de Delfinariu si alte atractii ale Constantei, precum si de toate facilitatile locuirii in zona urbana.

Penthouse de lux in Mamaia. Apartamentul dispune de 3 camere, cu o suprafata de 150 mp si o terasa impresionanta, de 120 mp. Imobilul se afla in centrul Statiunii Mamaia, intr-un complex rezidential exclusivist, care ofera paza 24/24h, acces la piscina si debarcader. Locuinta este mobilata si utilata complet, toate finisajele fiind de calitate superioara. Proprietatea se preteaza perfect ca apartament de protocol, beneficiind de birou si doua bai.

Penthhouse mamaia

***

Acestea sunt numai cateva din varietatea de oferte disponibile pe Storia.ro, pentru o vacanta reusita sau o locuinta provizorie pentru sezonul estival. Zona de cautare de pe site, prin care poti selecta ofertele pe judete si pe localitati, dar si posibilitatea de a compara preturile, disponibila pentru fiecare anunt in parte, cu siguranta te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Ultima editare: 16 iunie 2020

Raluca Alexandra Cozmenco

De mai bine de un an scrie articole pentru unul dintre cele mai mari bloguri de design interior din România. Crede cu tărie că designul și atmosfera locurilor în care trăim și muncim ne influențează starea de spirit și o fascinează felul în care un spațiu își schimbă aerul numai prin repoziționarea unora dintre obiectele de decor deja existente.
Back to top button