Case vacanță

Top cele mai spectaculoase case de vacanta, unde sa te refugiezi de caldura verii

Cand vrei sa scapi de arsita orasului, iar agitatia litoralului nu intra in optiunile tale de vacanta, o escapada la munte pare a fi locul ideal unde sa te refugiezi de caldura verii.

Daca esti in cautarea unei case de vacanta la munte, Storia.ro este platforma ideala. Cu siguranta, in cele peste 500 de oferte de inchiriere sau vanzare de case de vacanta vei gasi o optiune potrivita preferintelor si bugetului tau.

Noi am facut o selectie a celor mai frumoase case de vacanta disponibile pentru cumparare pe Storia.ro.

Vila cu 6 camere in Sinaia. Cu o suprafata totala ce depaseste 400 mp si un teren de 712 mp (D+P+E+M), vila a fost construita in 2004 si apoi renovata si izolata in 2012. Proprietatea este situata la marginea padurii, in zona Platoului Izvor, din Sinaia, avand un aspect rustic, cu o gradina si terase superbe unde te poti bucura de aerul proaspat in fiecare dimineata. Toate cele 6 camere pastreaza stilul rustic, cu finisaje din lemn si decorate cu multe plante, care completeaza peisajul verde si racoros de afara.

Casa de vacanta de lux, cu vedere panoramica, in Busteni. Vila (D+P+2E) din statiunea Busteni este situata la 300 de metri de partia de ski Kalinderu. Construita in anul 2015, casa are 7 camere si o suprafata totala de 525 mp, plus o curte superb amenajata si ingrijita, de aproximativ 300 mp, dotata cu terasa si zona de barbeque. Proprietatea are un design modern atat interior, cat si exterior, cu finisaje de lux. Toate terasele si scarile exterioare sunt dotate cu sistem de degivrare, iar vila este complet monitorizata cu camere video si senzori de miscare.

Cabana Daria din Arieseni are 22 de camere, o suprafata totala de circa 833 mp si este ideala pentru vacante, dar mai ales pentru o afacere profitabila. Situata in statiunea Arieseni (judetul Alba), la o altitudine de 1.000 de metri in Muntii Bihor, proprietatea dispune de un tere de aproape 5.000 mp. Casa este situata intr-o zona cunoscuta pasionatilor de sporturile de iarna, pescuit in rau de munte, tiroliana, tras cu arcul, tir si de drumetiile prin padure. Zona este renumita pentru cele patru partii naturale, pe care se poate schia sase luni pe an. Turistii pot vedea Ghetarul Scarisoara, Pestera Ursilor, Cetatile Ponorului sau Rosia Montana, iar vara nu trebuie ratat Targul de fete de pe Muntele Gaina.

Vile in Poiana Brasov. Cele doua vile scoase la vanzare pe Storia.ro sunt situate in apropiere de Poiana Brasov, mai exact pe drumul ce leaga Poaiana de Rasnov. Construite in anul 2007, cele doua case au in total 9 camere si o suprafata totala de 260 mp. Vilele, complet mobilate si utilate, sunt asezate una langa cealalta, la o distanta de 1 km de Poiana Brasov, intr-o zona cu o panorama superba. Asezarea in zona faciliteaza accesul la 12 partii de ski si la toate facilitatile de distractii si relaxare din Poiana.

Vila cu 16 camere in Predeal. Proprietatea (P+Mz+3E) este construita in anul 2000, avand 16 camere si o suprafata totala de aproape 900 mp. Situata la mai putin de 1 km de partia de schi din Predeal, casa este complet mobilata si utilata, fiind finisatata cu materiale de calitate. Vila este tip duplex, cu doua intrari separate, putand fi locuita de doua familii sau chiar inclusa in circuitul turistic. Terenul de peste 1.000 mp, fiind amenajat cu foarte multa verdeata, terase si un loc de joaca generos pentru copii.

Vila de lux in Sinaia. Vila (D+P+E) este situata in cartierul Cumpatu din Sinaia, la circa 1,5 km de centrul orasului, pe un teren de 1.064 mp. Proprietatea dispune de o arhitectura deosebita si a fost complet renovata in 2015, la standard de lux. Cele 5 camere, livingul generos, zona de luat masa, bucataria complet mobilata si utilata si grupul sanitar si sauna fac din aceasta vila un loc ideal pentru un rasfat la munte, in orice sezon. Mobilerul este din lemn masiv, facut pe comanda, iar finisajele sunt de foarte buna calitate, cu corpuri de iluminat executate manual din bronz masiv, unele fiind acoperite cu foita de aur sau argint (inclusiv oglinzile din baie). Vila dispune de o parcare generoasa, de gratar si mult spatiu verde, precum si de panorame de vis.

Proprietate deosebita in Predeal. Daca esti in cautarea unei case deosebite, situate intr-o zona cu panorame superbe, poti opta pentru o vila (DS+P+1E) cu o suprafata totala de 945 mp aflata in inima Predealului. Casa dateaza din anul 1900, dar a fost renovata recent si are 4 camere, fiind complet mobilata si utilata. Situata pe un teren de peste 3.000 mp, vila are o arhitectura deosebita, imbinand stilul traditonal romanesc cu elemente noi din arhitectura inceputului secolului XX. Panorma este superba, orientata catre masivele Postavarul si Piatra Mare. Un punct forte il reprezinta si accesul facil la partiile de ski, dar si proximitatea fata de mai multe zone comerciale.

Ultima editare: 16 iunie 2020
Back to top button