Complexul rezidential Cosmopolis, desemnat cel mai bun proiect rezidential al anului la Gala CIJ Awards Romania

Gala CIJ Awards Romania, evenimentul de premiere cu cea mai lunga traditie in domeniul real estate din Romania, si-a desemnat joi, 8 decembrie 2016, castigatorii. Companiile de top de pe piata imobiliara din Romania au fost nominalizate la cele patru categorii si au fost analizate din perspectiva unui juriu profesionist. De asemenea, a fost luat in calcul si votul cititorilor publicatiei Construction & Investment Journal, pentru o evaluare cat mai ampla.

Premiul BEST RESIDENTIAL DEVELOPMENT a revenit anul acesta complexului rezidential Cosmopolis si dezvoltatorului Opus Land Development. Acesta a fost apreciat pentru intreaga sa evolutie din 2007 pana in prezent si datorita acestui titlu, anul viitor va avea posibilitatea sa participe la Gala Best of the Best CIJ EURO Awards, unde va concura cu proiectele castigatoare din opt tari din Europa.

Premiul pentru cel mai bun proiect rezidential al anului ne onoreaza cu adevarat, iar meritul este al intregii echipe Cosmopolis. Sunt recunoscator tuturor pentru munca depusa si celor care au contribuit la dezvoltarea proiectului inca de la inceput.”, a spus Ahmet Buyukhanli, CEO-ul OPUS LAND DEVELOPMENT.

Prima gala CIJ Awards Romania a avut loc in 2008, iar in momentul de fata este evenimentul de premiere cu cea mai lunga traditie din domeniul real estate. De la editia din 2014, Cosmopolis a strans in palmares cinci premii.

OPUS LAND DEVELOPMENT a fost desemnat dezvoltatorul anului in 2015 si in 2016, in timp ce Cosmopolis a primit premiul pentru cel mai bun complex rezidential trei editii la rand. De asemenea, agentul sau exclusiv de vanzari, Coldwell Banker Mosilor, a primit distinctia “Residential Sales Team of the Year” in 2014 si 2015.

Despre Complexul rezidential Cosmopolis
Cosmopolis este una dintre cele mai mari investitii imobiliare realizate in Romania, fiind amplasat in partea de nord-est a Bucurestiului. Inceput in anul 2007, proiectul imobiliar s-a dezvoltat treptat ajungand sa se transforme intr-un adevarat oras european, cu o comunitate care numara in prezent peste 4.500 de locuitori si care dispune de numeroase facilitati chiar in interiorul complexului. In momentul de fata, Cosmopolis se intinde pe o suprafata de 800.000 mp avand finalizate peste 2.300 de apartamente si vile. Investitiile in cadrul complexului rezidential Cosmopolis s-au ridicat la aproximativ 280 de milioane de euro, buget alocat constructiei de locuinte, infrastructurii, spatiilor comerciale si spatiilor verzi. Planurile de viitor includ constructia a cel putin 7.000 de locuinte noi precum si dezvoltarea continua a infrastructurii si a facilitatilor oferite.

Managerul si agentul exclusiv Cosmpolis este Coldwell Banker Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania dupa ultimele rezultate financiare oficiale. Aceasta este si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind manager si agent exclusiv pentru peste 15 proiecte rezidentiale din Bucuresti si tara. Compania a vandut in 2015, direct de la dezvoltator, peste 1.500 de locuinte noi doar in Bucuresti.

Adresa ta de email nu va fi publicată pe site. Câmpurile marcate cu steluță* trebuie completate.

*