Penthouse exclusivist in Primaverii

Luminos, modern si foarte incapator, acest penthouse din Bucuresti este visul oricarui cuplu tanar dispus sa investeasca intr-un spatiu unic.

Cladirea, finalizata in 2011, este situata in cartierul Primaverii, cea mai exclusivista zona din Bucuresti, foarte aproape de Parcul Bordei si Lacul Floreasca.  Imobilul se remarca printr-un design exterior modern si extrem de pretentios, demn sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.

Primaverii Penthouse 1

Primaverii Penthouse 10

Primaverii Penthouse 3 Primaverii Penthouse 2

Penthouse-ul, situat la ultimile doua etaje ale cladirii, are o suprafata impresionanta si este o alegere excelenta pentru cei ce doresc sa se bucure de un camin exceptional, linistit si confortabil.

La etajul 4 se afla bucataria, livingul si dining care impreuna insumeaza 160 mp si se deschid spre terasa, dar si cele 4 dormitoare, fiecare cu dressing si baie proprie si o camera cu grup sanitar pentru personal.

Primaverii Penthouse 4

Primaverii Penthouse 6

Etajul 5 reprezinta un spatiu de relaxare perfect, cu o vedere unica. Aici se afla  o camera de 40 metri patrati, un jacuzzi, dar  si o terasa cu gradina de 100 metri patrati.

Primaverii Penthouse 7

Primaverii Penthouse 9

Primaverii Penthouse 8

Sursa: DTZ Echinox

Adresa ta de email nu va fi publicată pe site. Câmpurile marcate cu steluță* trebuie completate.

*