Descoperă serviciile premium oferite de partenerii Storia.ro!

Pentru că vrem să fim aproape de tine pe pe tot parcursul procesului de achiziție a unei case, venim în întâmpinarea ta cu recomandări de furnizori de servicii premium de consultanță financiară, notariat și evaluare imobil - pentru moment la nivelul capitalei.

Consultanţă financiară

Completează datele de mai jos pentru o imagine mai clară asupra soluțiilor de finanțare și contactează un reprezentant Kiwi Finance pentru și mai multe detalii.

Vei primi un răspuns în maxim 24 de ore și, în cazul în care crezi că e necesar, vei putea stabili o întâlnire cu acesta în maxim 48 de ore.

Serviciile Kiwi Finance sunt oferite gratuit.

Kiwi Finance
Kiwi Finance este cel mai mare broker de credite, cu o expertiză de 14 ani, 5.000.000 de ore de consultanță în creditare, mii de soluții financiare si 820 milioane de euro credite intermediate
Calculează SUMA MAXIMĂ pe care o poţi obţine și care va fi RATA LUNARĂ pentru creditul tău:
RON
RON
RATA LUNARĂ
SUMA MAXIMĂ
În ipoteza de calcul prezentată pentru credit ipotecar, dobânda este de 3.57%, formată din Marja Fixă de 2.55% + Robor 6 luni, asigurare de viaţă gratuită, fără alte comisioane, DAE 3.84% (nu sunt incluse: taxele notariale, înregistrarea/radierea/modificarea garanţiilor imobiliare în Cartea Funciară, prima de asigurare a imobilului). Pentru ipoteza de calcul s-a folosit un salariu de 8000 RON lunar. Pentru o ofertă personalizată va recomandăm să contactaţi reprezentantul Kiwi Finance. Conversia valutară a fost făcută la cursul valutar BNR de azi, respectiv 4.8246 RON. Suma maximă este calculată în baza informațiilor furnizate. Pentru o ofertă personalizată, vă recomandăm să contactați brokerul de credit.
VREAU SĂ FIU CONTACTAT de un reprezentant Kiwi Finance din București
Administratorul acestor date este S.C. OLX Online Services S.R.L. (Storia). mai mult
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Servicii notariale

Apelează la rețeaua de notari recomandați de Storia.ro și vei beneficia de tariful minim legal pentru serviciile notariale aferente încheierii tranzacţiei. Dacă vrei să-ți faci o idee și mai clară despre taxe, completează câmpurile din calculatorul de mai jos.
Calculează TAXELE pentru cumpărarea unui imobil:
EURO
EURO
ONORARIUL NOTARIAL
TAXA DE INTABULARE
Toate preţurile includ T.V.A. Conversia valutară a fost făcută la cursul valutar BNR de azi, respectiv 4.8246 RON.
VREAU SĂ FIU CONTACTAT de un notar din București
Administratorul acestor date este S.C. OLX Online Services S.R.L. (Storia). mai mult
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dacă vrei să afli primul în momentul în care extindem lista de parteneri și servicii premium Storia.ro, lasă-ne adresa ta de e-mail folosind formularul de mai jos.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

casă găsești