Știri

Casa visurilor tale poate fi chiar la Imobiliarium

IMOBILIARIUM, cea mai mare expoziție de locuințe din Capitală, estimează prezența a peste 6.000 de vizitatori la ediția a cincea, care va avea loc weekend-ul acesta, între 17-19 mai, în parcarea Brico Dépôt, din incinta Băneasa Shopping City. 

Noi vom fi prezenți la eveniment în calitate de partener principal și te așteptăm cu un concurs inedit prin care poți câștiga un aspirator robot. Dacă ești interesat, vino la standul nostru de la intrare să afli mai multe despre oferta și funcționalitățile Storia.ro și să te înscrii în concurs!

Târgul Imobiliarium le oferă  vizitatorilor accesul la peste 22.000 de locuințe, aproape jumătate dintre locuințele noi propuse spre vânzare în București și împrejurimi, ce cumulează aproximativ 1.200.000 de mp utili de vânzare. Acestea se află în peste 87 de ansambluri rezidențiale, din portofoliul a 65 de dezvoltatori.

„Numărul vizitatorilor a crescut constant de la o ediție la alta, ceea ce demonstrează că, oamenii sunt în continuare interesați de achiziții, și că evenimentul Imobiliarium propune o ofertă generoasă și calitativă de locuințe, facilitând astfel procesul de achiziție”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium.

Imobiliarium reprezintă cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pieței imobiliaree, unde interacțiunea cu expozanții și tehnologia VR încearcă să conecteze fiecare utilizator, într-un mod cât mai realist cu atmosfera noii case. De asemenea, după intrarea la eveniment, vizitatorii se pot bucura de caracteristicile hărții interactive cu oferte personalizate, în funcție de criteriile declarate de fiecare persoană.

Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events.

Ultima editare: 16 iunie 2020
Back to top button