174 de apartamente livrate în Cartierul Solar în luna iulie

Cartierul Solar livrează către clienți 174 apartamente până la finalul lunii iulie, finalizează construirea a 261 apartamente până la finalul lunii septembrie și a altor 118 apartamente până la finalul lunii decembrie 2018, un total de 553 de apartamente construite.

Blocurile Neptun, Pluto, Ceres și Haumea, cu un total de 261 de apartamente vor fi finalizate la cheie până la sfârșitul lunii septembrie 2018, iar blocurile Makemake și Eris, cu un total de 120 de apartamente, vor fi finalizate la nivel de structură până la sfârșitul lunii decembrie 2018.

Din totalul de 435 de apartamente în cele 6 blocuri, mai sunt disponibile 136 în acest moment.

“Ne bucurăm de un interes sporit din partea clientilor pentru apartamentele construite in Cartierul Solar, luând în considerare numeroasele facilități oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spații verzi, locul de joacă pentru copii, piscină de 375 mp, diversele funcțiuni ale spațiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sală de fitness, grădiniță). Ritmul susținut al construirii de apartamente, cele peste 700 apartamente vândute în mai puțin de 3 ani de la demararea proiectului  au cucerit încrederea clienților de a se muta într-un ansamblu ce oferă practic facilitățile unui ansamblu rezidențial de lux.”, ne spune Rus Adrian, director de marketing și vânzări.

Procentele de vânzare si stadiile de construire ale apartamentelor din CARTIERUL SOLAR in fiecare dintre cele 5 faze de lucrări sunt:

  • Faza I: 100% vândute – 264 de apartamente construite, 264 de apartamente vândute. Toate apartamentele au fost livrate către proprietari.
  • Faza II: 100% vândute – 144 de apartamente construite, 144 de apartamente vândute. Toate apartamentele au fost livrate către proprietari.
  • Faza III: 98% vândute – 174 de apartamente construite, 170 de apartamente vândute.

Toate apartamentele sunt în curs de livrare către proprietari.

  • Faza IV: 44% vândute – 261 de apartamente construite, 129 de apartamente vândute. Structurile de rezistență sunt ridicate pentru cele 4 blocuri; compartimentarea interioară și exterioară cu cărămidă este finalizată; se montează termosistemul și tâmplăria PVC pe exterior, iar la interior se gletuiesc pereții; traseele instalațiilor electrice și sanitare sunt montate; șapele și hidroizolația pe terasele blocurilor sunt finalizate.
  • Faza V: 10% rezervate – 120 de apartamente construite, 12 apartamente vândute. Structurile de rezistență sunt ridicate pentru cele 2 blocuri la nivelul 2 din 5 etaje.

Total general:

  • Fazele I, II, III, IV și V: 73% vândute – 707 apartamente vândute și 12 rezervate din cele 963 de apartamente construite.

Cartierul Solar reprezintă o investiție totală de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu rezidențial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde.

Proiectul a demarat în septembrie 2015, este situat în sectorul 4 al Bucureștiului și are o suprafață totală de peste 100.000 de metri pătrați construiți. Acesta include 15 clădiri de locuințe în regim de înălțime D+P+5E, cu un număr total de 963 apartamente cu una, două și trei camere.

Apartamentele au suprafețe construite totale începând de la 50 mp pentru o garsonieră și ajung până la 120 mp pentru apartamentele cu trei camere, cu prețuri de la 30.000 euro si până la 86.000 euro.

Fiecare etapă și fază de construcție pot fi urmărite accesând www.cartierulsolar.ro/

Termenul final estimat de predare al apartamentelor din cele 15 blocuri ale CARTIERULUI SOLAR este martie 2019.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată pe site. Câmpurile marcate cu steluță* trebuie completate.

*