Știri

Cum poți pune un anunț pe Storia.ro dacă ești persoană fizică?

Dacă ești proprietarul unei case sau al unui apartament și vrei să vinzi sau să închiriezi imobilul, Storia.ro este locul unde îți vei găsi cel mai simplu potențiali clienți. Ce interesați să închirieze o casă sau să cumpere un apartament vor ști exact unde să caute, astfel încât, din câteva click-uri, să ajungă la oferta ta. Dar până să creezi un anunț imobiliar care atrage cât mai multe persoane interesate, trebuie să începi cu crearea unui cont pe această platformă. Cât de simplu este să faci asta și cum poți face reclamă proprietății tale în doar câteva minute îți vom explica în cele ce urmează. 

Pasul 1

Începe cu pagina de start a Storia.ro. În dreapta, sus, vei găsi un shortcut denumit Contul meu. Un click pe el te va duce în pagina unde vei putea alege să îți faci un cont nou. Alege Creează un cont nou sau loghează-te cu Facebook.

cum plasezi anunt pe storia

Pasul 2

Se va deschide acum o pagină nouă, unde vei afla care sunt beneficiile tale, în funcție de modul în care vei alege să faci tranzacția imobiliară. Concret, poți alege între Persoană fizică, Agenție imobiliară sau Dezvoltator imobiliar și vei avea la dispoziție lista de prețuri pentru promovarea anunțului tău. Tot în dreapta vei putea selecta între Creează un cont nou sau Loghează-te prin Facebook.

plasare anut pe storia

Pasul 3

Dacă vei crea un cont nou, vei fi trimis către o nouă pagină unde îți poți completa adresa de mail și parola dorită. Bifează și căsuța legată de termenii și condițiile pentru crearea contului tău.

plasare anunt

Vei primi pe mail, în cel mai scurt timp, un mail de confirmare cu informații despre noul tău cont pe Storia.ro.

Acum, că știi cum să îți creezi propriul cont pe Storia.ro, te invităm să postezi și anunțul care te va aduce mai aproape de potențialii clienți. Nu uita să folosești informații reale despre proprietatea ta și să scrii conținutul anunțului corect, din punct de vedere gramatical. Dacă vrei ca apartamentul sau casa ta să își găsească cât mai repede doritori, atașează și poze elocvente, nemișcate și care pun într-o lumină cât mai bună locuința pe care ești pregătit să o înstrăinezi. Dacă vrei să urmărești tutorialul video cu toate informațiile de mai sus, o poți face aici.

Gata, tot ce mai ai de făcut acum este să aștepți să fii contactat la numărul pus la dispoziție tot în cadrul anunțului. Îți dorim mult succes! 

Ultima editare: 16 iunie 2020
Back to top button