Case vacanță

Case de vacanță de vis cu prețuri sub 100.000 euro pe litoralul românesc

Vara este aproape și ce altă activitate mai plăcută ai putea avea în sezonul estival decât vizitele prelungite pe plajă? Și cum litoralul românesc este atât de accesibil, cum ar fi să poți merge în fiecare weekend pentru o baie în mare? Dacă ți-ai imaginat să ai marea foarte aproape și să nu mai vânezi de fiecare dată un loc de cazare pentru tine și familia ta, poate a venit momentul să îți cumperi o casă de vacanță cât mai aproape de o plajă.

Am căutat pentru tine case din județul Constanța cu prețuri sub 100.000 de euro și am găsit 3 oferte de nerefuzat, care sperăm să te inspire.

Casă cu teren în Năvodari – 36.000 euro

Casuta pe plaja Navodari

Cu un preț atât de bun, casa din Năvodari e o ocazie unică pe care nu ar trebui să o ratezi. Vei avea la dispoziție 90 de metri pătrați compartimentați în 3 camere pe care le poți mobila și utila așa cum îți dorești. Odată cu casa, îți vor reveni și 200 de metri pătrați pe care îi poți folosi ca loc de parcare sau loc pentru un grătar, nelipsit într-o vacanță sau în vreun weekend de vară. 

Vilă în Mamaia – 84.000 euro

Vila in Mamaia

Spre deosebire de anunțul anterior, care presupunea o ofertă de casă pe un singur nivel, vila aceasta este dispusă pe două etaje și este compartimentată în 3 camere, în Mamaia Nord. Terenul din jurul casei este de doar 170 metri pătrați, dar nu vei avea nevoie de mai mult spațiu ținând cont că vei folosi locuința doar în timpul weekendurilor sau al vacanțelor. Ai la dispoziție toate utilitățile, iar suprafața totală a locuinței este de 140 de metri pătrați. Fiind în stațiune, vei avea la discreție magazine, farmacii sau bancomate, dar vei fi și foarte aproape de plajă. 

Baie

Vei avea libertatea de a alege cum vrei să mobilezi camerele, dar te vei putea bucura de finisaje de calitate și materiale de construcții rezistente care au fost folosite la ridicarea ei. 

Vilă nou finisată în Lumina – 85.000 euro

Vila la mare

Foarte aproape de Năvodari vei găsi localitatea Lumina, care vine cu o ofertă foarte bună pentru o casă de vacanță. Pentru 85.000 de euro, poți avea la dispoziție patru camere întinse pe o suprafață de 160 metri pătrați, de care te poți bucura alături de familie, în zilele de vară libere. Vila este finisată cu produse de foarte bună calitate, cu un parchet laminat de 12 milimetri, marmură și piatră naturală, dar și tavane extensibile. Asta înseamnă că și atunci când nu locuiești acolo, nu vei avea probleme cu igrasia sau apa infiltrată în pereți. 

Te mai poți bucura de o curte spațioasă de 424 metri pătrați, împrejmuită cu un gard din BCA, cu alei betonate și un loc suficient în care îți poți ridica un foișor cu loc pentru grătar. 

 

Acestea sunt doar trei dintre cele peste 800 de case de vânzare din județul Constanța pe care le poți găsi pe Storia.ro. Așadar, dacă îți cauți un loc unde să-ți petreci vacanțele altfel și să faci o investiție de care să te poți bucura pentru tot restul vieții, alege una din ofertele de pe site-ul nostru și bucură-te de zilele libere în propria ta casă de la mare!

Ultima editare: 16 iunie 2020
Back to top button