Apartamente superbe cu 3 camere de vânzare în București la prețuri sub 100.000 euro din oferta Storia

Cine a spus că e scump să îți cumperi propriul apartament în capitală? Oferta Storia.ro este generoasă și, aplicând filtrele corecte pentru ceea ce cauți, ești cu un pas mai aproape de locuința pe care ți-o dorești. Dacă și tu îți cauți un apartament pe care să îl cumperi și în care să te muți cât mai repede cu putință, urmărește pașii de mai jos, pentru a-ți împlini visul în cel mai scurt timp. Iată cum să cauți, în limita bugetului tău, casa care să-ți poarte numele.

Începe cu pagina principală, unde vei selecta apartamente de vânzare, iar în câmpul din dreapta vei scrie București. Se va deschide o nouă pagină, unde vei avea la dispoziție alte noi filtre. Noi am ales pentru tine 3 din cele mai bune oferte cu locuințe de vânzare în diverse cartiere din capitală, în limita a 100.000 euro. Care sunt acestea și cu ce facilități vin la pachet?

Apartament bine îngrijit la Cișmigiu – 85.000 euro

Începem cu o ofertă foarte bună, chiar din inima Bucureștiului. La câțiva pași de Grădina Cișmigiu, foarte aproape de Sala Palatului, un apartament cu 3 camere, întins pe o suprafață de 60 de metri pătrați, este scos la vânzare pentru 85.000 euro. Deși imobilul din care face parte a fost construit în 1960, acesta nu reprezintă un risc seismic, nefiind încadrat la blocurile cu bulină, iar locuința este situată la etajul 6 din 8. Te vei putea bucura de multiple îmbunătățiri, cum ar fi ferestre din termopan, parchet din lemn masiv, uși masive din lemn și centrală proprie. Deși apartamentul a fost folosit în ultimii ani pentru activitatea comercială a unei firme, acesta este ideal pentru locuit. Sau te poți bucura de ambele destinații, atât cea personală, cât și cea profesională dacă ai nevoie de un spațiu pentru un birou accesibil tuturor, mulțumită poziționării bune.

Dacă vei alege să locuiești în acest apartament ultracentral, vei beneficia de un acces facil la mijloacele de transport în comun, pentru că ai câteva stații de autobuz chiar la ieșirea din bloc. Mai mult decât atât, te vei putea bucura de o panoramă mixtă, chiar spre Parcul Cișmigiu.

 

Apartament renovat în Pantelimon – 75.500 euro

Ceva mai ieftin decât cel din oferta anterioară este acest apartament, care măsoară 65 de metri pătrați, compartimentați în 3 camere decomandate. Locuința este complet renovată și mobilată cu bun-gust, iar actualul proprietar a făcut recent investiții și în instalațiile electrice, sanitare și cele termice, ceea ce înseamnă că te poți muta în cel mai scurt timp în el. Vei beneficia de o centrală termică și o bucătărie închisă, care să-ți permită să gătești cât dorești. Apartamentul face parte dintr-un bloc foarte îngrijit și vine la pachet cu o boxă în care îți poți depozita lucrurile personale, dar și cu două locuri de parcare, pentru ca tu și oaspeții tăi să vă puteți lăsa mașinile în siguranță, foarte aproape de intrarea în bloc.

Dacă ești o persoană activă, zona este ideală pentru tine, pentru că vei avea în vecinătate săli de sport, un hypermarket, școli, grădinițe, dar și toate mijloacele de transport în comun, inclusiv metroul.

 

Apartament spațios la Ozana – 74.000 euro

O ofertă la fel de interesantă este și aceasta, care are un preț foarte bun pentru un apartament spațios, de data aceasta dintr-un bloc nou construit. La câteva minute de stația de metrou 1 Decembrie 1918, într-un cartier rezidențial ridicat recent, se vinde un apartament la cheie. Vei beneficia de toate dotările necesare unei vieți moderne, putându-te bucura de o bucătărie complet mobilată și utilată. În restul locuinței îți vei putea pune amprenta asupra mobilierului pe care îl vei alege. Apartamentul are centrală proprie, parchet laminat și o ușă exterioară cu sistem anti-efracție, însă și video-interfon, pentru a suplimenta gradul de siguranță.

 

Pentru alte oferte cu apartamente de vânzare în București sau în alte orașe din țară, rămâi la curent cu anunțurile imobiliare de pe Storia.ro. Succes în a găsi locuința visurilor tale!

Adresa ta de email nu va fi publicată pe site. Câmpurile marcate cu steluță* trebuie completate.

*