Știri

Cum să găsești casa visurilor tale pe Storia.ro din doar câteva click-uri

A venit momentul să îți găsești casa visurilor tale, locul cel mai relaxant și mai primitor de care te poți bucura și cel în care abia aștepți să te întorci după o zi plină la muncă. Dacă ești în căutarea apartamentului tău ideal, ai ajuns unde trebuia, pentru că pe Storia.ro vei găsi mereu cele mai noi și mai avantajoase oferte de locuințe din București și din țară. La câteva click-uri distanță se poate afla proprietatea pe care o cauți și pe care o vei numi cât mai curând „acasă”. Pentru a o găsi, trebuie doar să știi cum anume să cauți, pentru ca rezultatele să fie cât mai elocvente pentru tine. De aceea, ne-am gândit că ți-ar fi de folos un ghid cu câțiva pași simpli, prin care ai ajunge mai ușor la ceea ce cauți.

Pasul 1

Desigur, începem cu deschiderea site-ului Storia. Începe prin a stabili ce cauți. Poți alege între apartamente de închiriat, apartamente de vânzare, case de închiriat, case de vânzare, dar poți găsi și oferte de terenuri sau spații comerciale, scoase, de asemenea, la vânzare sau puse la închiriat. 

Pasul 1

Se va deschide această pagină, presupunând că ceea ce cauți este un apartament de închiriat. Trebuie să selectezi imediat după aceea orașul care te interesează. E bine să știi că poți găsi o locuință ideală pentru tine și pentru familia ta în orice localitate din țară. 

Cum cauti apartament

La simularea pe care a făcut-o am ales Bucureștiul ca oraș, pentru a vedea ce oferte sunt pe site. În dreapta spațiului unde poți scrie numele localității mai ai și opțiunea de a selecta la câți kilometri de orașul selectat ar putea să se afle proprietatea în care te-ai putea muta. 

 

Pasul 2

E momentul să alegi o marjă de preț, în funcție de posibilitățile tale financiare. Gândește-te cât ai fi dispus să aloci în fiecare lună pentru a locui cu chirie într-un apartament. După ce ai stabilit prețul maxim sau minim care te-ar avantaja, poți trece la a alege suprafața de care ai nevoie și numărul de camere. Dacă te interesează mai degrabă compartimentarea apartamentului și poți trece cu vederea suprafața propriu-zisă, poți sări peste pasul în care ar trebui să stabilești aria pe care o cauți.

 

Pasul 3 

Am continuat simularea cu o căutare a unui apartament cu două camere care să nu depășească valoarea chiriei de 350 de euro și să aibă neapărat două camere. Motorul de căutare al site-ului te va aduce în acest punct din ce în ce mai aproape de oferta pieței din care ți-ai putea alege cea mai potrivită locuință pentru tine. Nu uita, însă, să apeși și butonul din dreapta, unde vei putea selecta Mai multe opțiuni.

Cautare apartament

Se va deschide această interfață de căutare, unde ești liber să alegi ceea ce îți dorești de la viitoarea ta locuință. Poți selecta etajul, tipul de compartimentare, spații de depozitare, nivelul de siguranță, tipul de mobilier și facilitățile care vin la pachet cu oferta. După ce ai bifat fiecare căsuță care te interesează, mai apasă o dată pe Caută.

 

Pasul 4

Îți vor apărea toate anunțurile care coincid cu nevoile tale, pe care le-ai ales anterior. Cel mai probabil, va fi vorba de mai multe pagini cu oferte, așa că nu te opri niciodată la prima. Atunci când găsești ceva care corespunde criteriilor tale, dă click pe anunț și află cum poți lua legătura cu agentul imobiliar sau proprietarul locuinței. În dreapta anunțului, sus, va apărea numărul de telefon al celui care are mai multe date despre apartamentul pe care tu ai pus ochii și un câmp unde îi poți trimite acestuia un mesaj. Îți recomandăm să telefonezi mai degrabă, ca să fii sigur că nu ratezi oferta.

Inchiriere apartament

Stabilește o întâlnire cu agentul imobiliar sau cu proprietarul apartamentului și fii cu un pas mai aproape de visul tău de a te muta cât mai curând!

 

Dacă ți-ar fi mai la îndemână să treci rapid prin pașii prezentați mai sus, poate ți-ar fi mai comod să ai în față varianta video a acestui ghid, pe care o poți găsi aici

Ultima editare: 11 martie 2021
Back to top button