Descoperă serviciile premium oferite de partenerii Storia.ro

Pentru că vrem să fim aproape de tine pe pe tot parcursul procesului de achiziție a unei case, venim în întâmpinarea ta cu recomandări de furnizori de servicii financiare și de notariat. Pentru moment, aceste servicii premium sunt doar la nivelul Capitalei, însă ne propunem să ajungem în curând și în alte colțuri ale țării.

Soluții de creditare
Kiwi Finance este primul și cel mai mare broker de credite, cu o expertiză de 14 ani, 5.000.000 de ore de consultanță în creditare, mii de soluții financiare oferite celor peste 164.000 clienți consiliați și asistați în obținerea creditelor, care însumează mai bine de 720 de milioane de euro, din anul 2003 până în prezent.

Completează datele de pe blog.storia.ro/servicii-premium pentru o imagine mai clară asupra soluțiilor de finanțare și contactează un reprezentant Kiwi Finance pentru și mai multe detalii. Vei primi un răspuns în maxim 24 de ore și, în cazul în care crezi că e necesar, vei putea stabili o întâlnire cu acesta în maxim 48 de ore. Serviciile Kiwi Finance sunt oferite gratuit.

Servicii notariale
Apelează la rețeaua de notari recomandați de Storia.ro și vei beneficia de tariful minim legal pentru serviciile notariale aferente încheierii tranzacției. Dacă vrei să-ți faci o idee și mai clară despre taxe, completează câmpurile din calculatorul de mai jos.
Descoperă serviciile premium by Storia.ro pe blog.storia.ro/servicii-premium

Adresa ta de email nu va fi publicată pe site. Câmpurile marcate cu steluță* trebuie completate.

*