Design Interior

Ce se poarta in aceasta toamna in design-ul interior

Daca ti-ai propus sa-ti renovezi apartamentul sau casa in aceasta toamna, trebuie sa stii care sunt trendurile internationale in materie de design interior. Daca le pui in practica, vei avea o casa moderna, aerisita si plina de viata. Indiferent daca este vorba despre casa in care locuiesti cu chirie sau cea pe care o ai pe numele tau, e important sa stii ce combinatie de culori sa folosesti, pentru a pune in valoare fiecare camera. Nu trebuie sa faci un credit in banca pentru a-ti reimprospata locuinta, e nevoie de putina imaginatie si cateva sfaturi de la specialistii in constructii. Iata care sunt acestea:

 

Renunta la alb

In sfarsit, nu se mai poarta peretii fara personalitate. Albul a iesit din trendurisi a fost inlocuit de culorile puternice, care au o poveste in spate. Daca iti plac nuantele pamantului, combina mobilierul cu nuante de verde-padure sau gri inchis. In contrast cu aceste nuante, articolele de mobilier ar trebui sa fie deschise la culoare, astfel incat incaperile sa nu para mai mici decat sunt. Daca nu iti plac nuantele inchise pe pereti, ai putea incerca un parchet maro sau chiar negru, cu efect prafuit. 

Pune accentul pe accesorii

Corpurile de iluminat ar trebui sa fie cat mai masive, daca vrei sa fii la moda la finalul lui 2017. Sunt apreciate in aceasta perioada modelele industriale, cu forme care amintesc de tevi sau suruburi de mari dimensiuni.

Tapiterie pufoasa

Catifeaua a revenit in trend. Poti folosi acest material apentru fotolii, canapea, sau ca tapiterie a patului, dar neaparat in culori inchise. Rozul pudrat a iesit din preferintele designerilor de interior, in schimb recomandarea lor este albastrul intens.

Investeste in obiecte de lemn

In 2017, recomandarile designerilor de interior se concentreaza pe obiectele din lemn, pe care le poti pune oriunde doresti. Fie ca alegi scaunele impletite sau tablourile cu rama din lemn natural, poti sa fii sigur ca faci o alegere buna.

 

Lenjerie cu personalitate

Investeste intr-o lenjerie de pat in culori puternice, vesele, cu imprimeuri geometrice sau abstracte. Atentie mare si la material: bumbacul ramane prima optiune. 

 

Confortul, la moda la final de 2017

Confortul este cel mai important atunci cand ajungi acasa, dupa o zi plina la munca. Designerii de interior au dat unda verde tuturor articolelor care te pot duce cu gandul la relaxare. Fie ca alegi sa atarni din tavan un voal subtire, care imita un baldachin, fie arunci cateva perne mici in mijlocul patului, important este sa te poti detensiona doar privind aceste detalii care schimba total aerul unei camere. 

Ultima editare: 16 iunie 2020

Cristina Pop

Pasionată de cifre și scris în aceeași măsură, Cristina a reușit să își construiască o viață care o face fericită. Îi place să petreacă timp de calitate alături de oameni care o inspiră. E de părere că nu doar cei care ne înconjoară ne fac viața mai bună, ci și spațiile amenajate creativ, așa că pasiunea pentru design interior a venit firesc și o explorează și prin scris.
Back to top button