Locuințe noi la prețuri promoționale și vouchere de 5.000 euro la expoziția Imobiliarium din București

Apartamente cu ponton și debarcader, terenuri de tenis, dar și Penthouse, castele și monumente istorice sunt în oferta evenimentului din 5-7 mai

Între 5-7 mai, la Băneasa Shopping City, se deschide Imobiliarium, prima expoziție tehnologizată de locuințe, unde ai ocazia să alegi între 6.000 de oferte de case și apartamente, dar și castele, monumente istorice și case de vacanță.

Ineditul expoziției constă în dotarea fiecărui stand cu ochelari VR, tehnologie cu ajutorul căreia vizitatorii vor putea experimenta prin realitate virtuală o parte din cele peste 6.000 de imobile din ofertă.

Imobiliarium vine și cu prețuri promoționale la apartamente și case, cu vouchere între 3.000 și 5.000 euro pentru mobilă, dar și cu servicii premium de design, workshopuri dedicate tuturor care au în plan să-și cumpere o locuință acum sau în viitorul apropiat.

Dezvoltatorii imobiliari prezenți la expoziție anunță locuințe cu dotări deosebite, dar și prețuri promoținale.

„Avem apartamente cu grădină, dar și cu ponton, debarcader, terenuri de tenis, piscine și cluburi de socializare. Imobiliarium este prima expoziție care aduce și ansambluri istorice, curți boierești, castele – create în stiluri baroc și maur, case de vacanță pe malul Mării Negre, alături de penthouse-uri cu oaze private de natură. Mai mult, pe lângă reducerile obișnuite din expoziție, există oferte de vouchere de până la 5.000 euro pentru mobilă”, a precizat Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium.

Prețurile diferă în funcție de spațiu, zonă și dotări. Sunt garsoniere spațioase la 45.000 euro și penthouse-uri la 340.000 euro. Dotările speciale cel mai des întâlnite includ spații naturale vaste, grădini suspendate, spații de relaxare, locuințe cu design deosebit și exclusivist.

Imobiliarium este unica expoziție unde tehnologia joacă un rol important. Pe lângă „vizionarea” locuințelor cu ochelarii VR, sistemul de înregistrare al participanților este astfel construit încât vizitatorii și expozanții să continuie discuția și după încheierea evenimentului. Pentru a înțelege parcursul vizitatorului în Imobiliarium, poți urmări acest video.

„Înregistrarea din timp a vizitatorilor pe www.imobiliarium.ro este importantă pentru a crea profilul corect. Pe baza bugetului, a tipului de locuință și a zonei în care vizitatorii își doresc să cumpere se face îmbinarea perfectă dintre cerere și ofertă”, a adăugat Adrian Stănescu.

Pentru cei care încă nu s-au decis ce fel casă să-și cumpere, dar și pentru cei care vor calitate în spațiul locativ, Imobiliarium vine cu o serie de workshopuri susținute de experți renumiți și menite să-i sprije pe români, să fie bine informați înainte de a face una dintre cele mai importante alegeri în viață. Temele conferințelor vor fi anunțate curând.

Accesul vizitatorilor este gratuit pe baza înregistrării online pe www.imobiliarium.ro, până pe 4 mai.

Adresa ta de email nu va fi publicată pe site. Câmpurile marcate cu steluță* trebuie completate.

*