Bun venit pe Storia

Acasa este locul unde zi de zi ai parte de momente de neuitat. Ne dorim sa iubesti „acasa” si de aceea am creat Storia, pentru ca tu sa iti poti gasi rapid casa pe care ti-o doresti. Storia este o platforma online complexa, specializata in vanzari imobiliare si pregatita sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Storia reprezinta familiile asa cum sunt ele, cu bune si cu rele. Familiile reale care, in ciuda diferentelor si a problemelor de zi cu zi, reusesc sa ramana unite. Platforma Storia face parte din solutia propusa de OLX pentru domeniul imobiliar si vine in completarea categoriei OLX Imobiliare si a solutiei CRM AtlaStock, care faciliteaza accesul pe ambele platforme.

Anunturile din Storia au o calitate ridicata si ofera informatii suplimentare fata de cele prezentate pe OLX, astfel incat procesul de cautare in cadrul site-ului sa fie cat mai relevant. Fiecare proprietate este insotita de harta completa a zonei, ce contine si punctele de interes din imediata apropiere precum spitale, farmacii, magazine, scoli si locuri de joaca. Site-ul permite utilizatorilor sa adauge un numar mai mare de fotografii, video-uri de prezentare si tururi virtuale ale proprietatilor listate.

Cu opt categorii principale, pe Storia se gasesc anunturi variate precum vanzarea si inchirierea de apartamente, case, terenuri, spatii comerciale si de birouri, depozite si hale. In plus, site-ul include si o sectiune dedicata ansamblurilor rezidentiale, avand o paleta larga de oferte.

Ce trebuie sa stii este ca OLX ramane gratuit pentru vanzatorii privati, acestia beneficiind de trei anunturi gratuite la fiecare 30 zile. Pentru profesionistii din domeniu exista mai multe optiuni. Astfel, acestia isi pot adauga anunturile doar pe OLX la preturi ce incep de la 0.95 euro/anunt prin alegerea unuia dintre pachetele comerciale din site. Agentiile pot alege si publicarea ofertelor lor exclusiv pe Storia, unde vor plati 3.99 euro pentru fiecare anunt in parte. Varianta integrata, care ofera acces la toate cele trei servicii (publicarea anunturilor pe OLX si Storia, respectiv gestionarea unitara a acestora din AtlaStock), are un pret de pornire de 0.30 euro/anunt.

Incepe o noua poveste. Intra pe https://storia.ro!

Adresa ta de email nu va fi publicată pe site. Câmpurile marcate cu steluță* trebuie completate.

*